ZAMÓW TAXI:
+48 600 500 313

Opinie o Maxi Taxi

Dodaj opinię
Opinia o taxi na Google+

Dodała: Bartłomiej Rogaliński

Data dodania: 13.03.2019

Polecam jak najbardziej tego Pana najlepszego taksówkarza Marcina, ambitny, pogadany, super!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Marcel Cisowski

Data dodania: 01.03.2019

Bardzo polecam! Wysoka elastyczność, można nawet prosić o zrobienie zakupów.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Monika Marczak

Data dodania: 06.03.2019

Świetna obsługa, troskliwi i życzliwi kierowcy, kiedy bez zasięgu spóźnione schodziłyśmy z gór, kierowca czekał na nas, próbował się kontaktować, a potem zawiózł skutecznie na pociąg :)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Magdalena Budziszewska

Data dodania: 06.03.2019

Bardzo sprawnie i z dostosowaniem się do potrzeb. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Mikołaj Piekarz

Data dodania: 22.02.2019

Sztosik


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Paulina Blachut

Data dodania: 18.02.2019

Polecam! Pan z pasata bardzo szybko przyjeżdża na wyznaczone miejsce i zanim się obejrzysz jesteś już na miejscu... bardzo miły pan da się z nim pośmiać i porozmawiać. Jeszcze raz polecam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz Ciuła

Data dodania: 17.02.2019

Wszystko na 5!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamil Krakowiak

Data dodania: 16.02.2019

Polecam zawsze na czas.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Weronika Żurek

Data dodania: 16.02.2019

Oglądałeś film "taxi"? Te taxówki są jak z tego filmu! Szybcy, punktualni, super atmosfera i miła obsługa.. do tego dowiozą Cię do celu w jednym kawałku, w każdych warunkach. A rozmowa z kierowcą i muzyczne hity umilają czas i sprawiają, że nawet nie wiesz kiedy dotrzesz na miejsce. Polecam :)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Kamila Niwińska

Data dodania: 15.02.2019

Komfortowo, szybko, sprawnie! Polecamy.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamila Niwińska

Data dodania: 14.02.2019

Bardzo przyjemna i szybka podróż, ekstra Taxi i umiarkowana cena.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Emilka Żyrek

Data dodania: 13.02.2019

Serdecznie polecam Maxi Taxi Żywiec. Najlepsza taxówka jaką kiedykolwiek w życiu jechałam. Przemiły Pan oraz świetna atmosfera. Jeżeli ktoś szuka szybkiego, wygodnego i co najważniejsze-taniego oraz przyjemnego transportu, to tylko i wyłącznie MAXI TAXI Żywiec!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Jerzy Semczyszyn

Data dodania: 09.02.2019

UWAGA!!! Z całego serca dziękuje ekipa z pociągu za obsługę na najwyższym poziomie, punktualność i podejście do klienta. Możemy polecać usługi Waszej korporacji zawsze i wszędzie. Jesteście ZAJEEEEEEBIŚCI!!!! P. S. Wasze zdrowie.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: humorkowa

Data dodania: 05.02.2019

Polecam, najlepsze i najtańsze taxi w Polsce. Pan kierowca uratował mi życie. Gdybym mieszkała w Żywcu to jeździłabym tylko tą taxi :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Łukasz Kubies

Data dodania: 21.01.2019

Szybko sprawnie polecam :)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Lilyy gacha

Data dodania: 21.01.2019

5/5, kierowca bardzo uprzejmy, dowiedzieliśmy się gdzie można pozwiedzać ciekawe miejsca. Polecam :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: No_Sound

Data dodania: 12.01.2019

Pozdrawiam Pana Marcina. Nawet się nie spostrzegłem, a droga do Wrocławia minęła jak z bicza strzelił. Świetny kierowca.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Paulina Cichowlas

Data dodania: 06.01.2019

Najlepsze taxi w regionie.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz JOhny

Data dodania: 18.11.2018

Dziękuję polecam jazdę z panem Zenkiem.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Kate K

Data dodania: 03.11.2018

Maxi Taxi idealni w transporcie lokalnym, ale też szybko, na czas i w rozsądnych cenach na dalszych trasach, takich jak dowóz na lotnisko. Zdecydowanie POLECAM!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamil G

Data dodania: 08.10.2018

Taksówka punktualnie przyjechała na miejsce, polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Michał Maksym

Data dodania: 07.10.2018

Pan był na czas, czyste i przestronne auto :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamil Śleziak

Data dodania: 06.10.2018

Taxi jest na czas ceny są konkurencyjne co jest ważne na rynku teraz. Zawsze na czas sprawnie i bezpiecznie. Można się pośmiać i pogadać ale nigdy nic na sile co się chwali. Chcesz sprawdź sam to moje zdanie. Ja jestem mega zadowolony jest to taksówka dla mnie nr.1 na Żywcu! Polecam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: xPreZzOx

Data dodania: 03.10.2018

Prawdopodobnie najlepsza taxi w mieście. Wybraliśmy się z bratem do Żywca ponieważ nigdy nie widziałem "Gór . W czasie pierwszego dnia pobytu na urlopie trafiliśmy na trzech taksówkarzy. Pierwszy wziął 20 zł za 2 km drugi był bardzo wporządku, a trzeci "Maxi Taxi" z którym spędziliśmy" urlop zawsze włącza taksowkometr, podpowiadał, co warto zwiedzic, człowiek pozytywny i warty zaufania. Polecam i Pozdrawiam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz Janiczek

Data dodania: 03.10.2018

Zawsze na czas a nawet szybciej miła i doświadczona obsługa tak trzymać


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Anna Bilko

Data dodania: 03.10.2018

Szybko i tanio, samochód czysty, a kierowca bardzo miło. Polecam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Anna Bilko

Data dodania: 03.10.2018

Szybko i tanio, samochód czysty, a kierowca bardzo miło. Polecam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Andrzej Bargiel

Data dodania: 25.09.2018

Bardzo rzetelna firma, dojazd na wskazany adres na czas, kierowca który mnie dziś wiózł rewelacyjny.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Tomi Tomeczek

Data dodania: 23.09.2018

Super usługa, bardzo polecam!! Pozdrawiam Pana Marcina!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Adam Załuska

Data dodania: 20.09.2018

Na czas, na miejsce, bardzo miła obsługa, polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Katarzyna Kraśnik

Data dodania: 20.09.2018

Rewelacyjne taxi bardzo często korzystam z ich usług. Uprzejmi kierowcy, miła atmosfera, świetnie się z nimi podróżuje, możliwość, płacenia kartą rewelka, nigdy nie muszę martwić się o gotówkę :)) polecam wszystkim.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: EliorPL

Data dodania: 20.09.2018

Błyskawiczny dowóz alkoholu w godzinach nocnych. POLECAM SERDECZNIE!!! ;D


Opinia o taxi na Google+

Dodała: pati123 O

Data dodania: 20.09.2018

Przyjemna obsługa, dojazd na czas, polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Filip Carpi

Data dodania: 19.09.2018

Gorąco polecam w szczególnosci jazdę z panem Zenkiem który jak mało kto ogarnia kilka tematów na raz...


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Beata Gawlas

Data dodania: 19.09.2018

Świetni Panowie! Zawsze na czas. Odwożą pod drzwi. Od bardzo dawna korzystam z ich usług i nie zawiedli. Świetna atmosfera i bardzo uprzyjemi kierowcy. Punktualność i czysty samochód to podstawa, a tutaj to wszystko jest. Uczciwi i ceny świetne! Polecam z całego serca!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Katarzyna Filuś

Data dodania: 18.09.2018

Korzystalam wielokrotnie uslug z tej firmy i tak życzliwych i pomocnych, wyrozumialych, kierowców jeszcze nie spotkalam. Zawsze bezpiecznie i szybko dotarłam do celu. Nie można się do niczego przyczepić. Polecam gorąco


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Karolina Zawilska

Data dodania: 18.09.2018

Rewelacyjna korporacja. Panowie zawsze na czas. Potrzebuje zakupy, mam o każdej porze dnia i nocy.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Alicja Urlich

Data dodania: 18.09.2018

Bardzo mili panowie, potrafili pomóc w środku nocy gdy zepsuł się nam samochód, jesteśmy bardzo zadowoleni.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Beata Galwas

Data dodania: 27.08.2018

Polecam bardzo serdecznie. Zawsze na czas. Ceny bardzo przystępne. Panowie kierowcy zawsze uprzejmi i pomocni.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: kasia wedolowska

Data dodania: 20.08.2018

Bardzo polecam pan który mnie dziś wiózł był bardzo miły uprzejmy poprostu suuuuper


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Tomáš Derlich

Data dodania: 17.08.2018

Příjemný pan řidič nás odvezl 80km za přijatelnou cenu a ještě jsem si příjemně popovídal česky i polsky. :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Góral YT

Data dodania: 16.08.2018

Szybko sprawnie i tanio. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Robert Czech

Data dodania: 11.08.2018

Call center.....super kierowca bombowca....


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Patryk Dana

Data dodania: 11.08.2018

Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Anna Michulec

Data dodania: 08.08.2018

Polecam bardzo mili panowie i dojazd zawsze na czas.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Franek Bartman

Data dodania: 22.07.2018

Spędziłem troszkę czasu z rodziną w Żywcu i muszę przyznać ze jeszcze z takimi fantastycznymi kierowcami nie jeździłem:), miła atmosfera oraz zawsze na czas po prostu rewelacja trzymajcie tak dalej:)) nie przejmujcie się tymi złymi opiniami bo to widać że jakiś CEBULAK chce uprzykrzać rozwój tak fajnej firmy, pozdrawiam serdecznie i do następnego spotkania :))


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Justyna Jaworska

Data dodania: 21.07.2018

Super polecam z całego serca Miły Pan profesjonalna obsługa:)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Apolas

Data dodania: 15.07.2018

Miła obsługa. Sprawny transport.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Krzysztof Kowalski

Data dodania: 10.07.2018

Świetna firma dla zagubionych turystów.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Igor Pater

Data dodania: 09.07.2018

Świetny kierowca, profesjonalne usługi, konkurencyjne ceny.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Aleksander Kleszcz

Data dodania: 09.07.2018

Przemiły kierowca. Najbardziej konkurencyjna taxi na rynku.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Marta Grabowska

Data dodania: 27.06.2018

Fajnie, że można płacić kartą :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Bartosz Rubin

Data dodania: 10.06.2018

Polecam serdecznie, bardzo miły kierowca, dojazd bez problemu na czas:) Na pewno skorzystam ponownie:)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Weronika Kulisa

Data dodania: 10.06.2018

Super taxi! Kierowca bardzo uprzejmy, dojazd na czas, a cena przystępna. Polecam serdecznie.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Damian Siedlecki

Data dodania: 09.06.2018

Polecam serdecznie, bardzo miła obsługa, dojechaliśmy na czas, bez żadnych problemów ;)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Dariusz Płonka

Data dodania: 25.05.2018

Życzenia sukcesu dla uczciwej konkurencji. Pozdrawia Taxi DPI Żywiec.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Paweł Gamoń

Data dodania: 20.05.2018

Pełny Profesjonalizm, szybko, miło i sprawnie. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Franek Kk

Data dodania: 18.05.2018

Skąd negatywne opinie tych klientów? Jeżdżę z MAXI od samego początku i jestem mega zadowolony. Nie wyobrażam sobie powrotu z imprezy lub innych okoliczności inną taksówką niż z nimi. Chłopaki, róbcie to co w czym jesteście najlepsi. Mocno Wam kibicuje i mam nadzieję, że za niedługo będziecie królować wśród żywieckich taksówek! Pozdrawiam i oby tak dalej!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Dawid Chmielewski

Data dodania: 15.05.2018

Jechałem z Żywca do Rybnika. Jestem bardzo zadowolony kierowca miły uprzejmy. Dużo mi pomógł ponieważ nie wiedziałem gdzie jestem. Po prostu SUPER


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Natalia z Akademii Biznesu

Data dodania: 15.04.2018

Szybko, miło, profesjonalnie i super tanio, dzięki!:)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Irina Girchenko

Data dodania: 07.04.2018

Super polecam).


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Piotr Fijak

Data dodania: 03.04.2018

Bezpiecznie i miło. Polecam!!!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamil R

Data dodania: 03.03.2018

Pan Marcin bardzo profesjonalna osoba. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Justyna Galwas

Data dodania: 02.03.2018

Jazda miła i bezpieczna. O każdej porze dnia i nocy można na nich liczyć. Płatność kartą rewelka. Polecam bardzo serdecznie.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Jolanta Marszałek

Data dodania: 26.02.2018

Polecam serdecznie.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Ireneusz Iwanow

Data dodania: 24.02.2018

Polecam zawsze na czas !!!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Łukasz Eichner

Data dodania: 24.02.2018

Kilka razy miałem przyjemność korzystać z usług Maxi Taxi. Kultura Kierowców na 5 z plusem. Korzystne ceny i wysoka jakość świadczonych usług. Zadbane samochody którymi bardzo wygodnie się podróżuje. Gorąco polecam Maxi Taxi Wszystkim którzy oczekują wysokiej jakości w przystępnej cenie. Pozdrawiam całą Załogę i do ponownego zobaczenia Panowie.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Michał Kupczak

Data dodania: 20.02.2018

JEDYNE taxi w Żywcu, które w środku nocy podjęło się dowozu zakupów do klienta poza miasto. Zasłużone 5 gwiazdek! Dziękuje! Polecam Was wszystkim znajomym! :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kris Kris

Data dodania: 19.02.2018

Polecam. Rewelacyjne taxi.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Klaudiusz Bałasz

Data dodania: 18.02.2018

Polecam. Miła, szybka jazda do celu. W każdy dzień o każdej godzinie można na nich liczyć....


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Magdalena Sadłoń

Data dodania: 16.02.2018

Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz Kuglarz

Data dodania: 10.02.2018

Polecam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Bartek Góra

Data dodania: 25.01.2018

Bardzo kultularni kierowcy. Zawsze na czas. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Super Ziemniak

Data dodania: 24.01.2018

Super szybka i miła obsługa warta polecenia tylko maxi taxi jeszcze raz polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Beata Binda

Data dodania: 22.01.2018

Super, polecam każdemu!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Zbyszek Kros

Data dodania: 20.01.2018

Polecam gorąco:)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Bartosz Bia

Data dodania: 20.01.2018

Bajka:)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Jowita Mika

Data dodania: 16.01.2018

Polecam taxi, szybko sprawnie tanio i do celu bezpiecznie.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Karolina Jóźwik

Data dodania: 15.01.2018

Miła obsługa oraz niskie ceny :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Marek Kaczmarczyk

Data dodania: 15.01.2018

Polecam z czystym sumieniem, rewelacyjne taxi


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Patko 00

Data dodania: 07.01.2018

Świetna atmosfera ;) przemiły Pan kierowca ;) gorąco polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Daniel Galas

Data dodania: 07.01.2018

Polecam, miły kierowca.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Marian Czesław

Data dodania: 01.01.2018

Polecam. Super kierowcy.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Ela Słapa

Data dodania: 29.12.2017

Super. Pozdrawiam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Aleksandra KR

Data dodania: 24.12.2017

On jest szybciej niż zdążę zbiec z 4 piętra!!! Klasy nie da się nabyć. Trzeba się z nią urodzić.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz Kamieniorz

Data dodania: 23.12.2017

Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Kadarka30

Data dodania: 22.12.2017

Mega usługa. Polecam Swoim. I polecam obcym.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Danuta Łaskawiec

Data dodania: 03.12.2017

Super taxi. Punktualnie, szybko, tanio i komfortowo. Do tego miła obsługa. Serdecznie polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Marcin Drewniak

Data dodania: 03.12.2017

Bardzo miło, jazda delikatna ale szybka i ekonomiczna i najtaniej pozdrawiam gorąco.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Arek Muś

Data dodania: 02.12.2017

Polecam, o każdej godzinie przyjadą.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Sanya Kazaku

Data dodania: 27.11.2017

Super. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Tomek Gołuch

Data dodania: 25.11.2017

Zawsze na czas, przystępne ceny. POLECAM.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Emilia Emilka

Data dodania: 23.11.2017

Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Artur Lipko

Data dodania: 20.11.2017

Super:) zawsze na czas, dobre ceny, czyste auta, nowe auta!!!!! Moim zdaniem i wielu znajomych...


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Barbara G.

Data dodania: 17.11.2017

Bardzo fajne taksóweczki, polecam gorąco.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Anastazja K.

Data dodania: 16.11.2017

Polecam, super taksówki.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Michał Motyka

Data dodania: 16.11.2017

Polecam!! Zawsze.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Liliana W.

Data dodania: 15.11.2017

Ekstra taksówki, super ceny zawsze na czas, polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Lokalny przewodnik

Data dodania: 15.11.2017

Rewelacyjne taksówki ,zawsze na czas a przy tym solidne czyste pachnące samochody nie jakieś klekoty, konkurencja nie dorasta do pięt, polecam z czystym sumieniem :)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Kaśka Kurowska

Data dodania: 12.11.2017

Jak tylko potrzebuje taksówki to zawsze korzystam z ich usług! Tanio, szybko, sprawnie a co najważniejsze strasznie sympatycznie! Polecam gorąco.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Patrycja Haręża

Data dodania: 12.11.2017

Szybka, bardzo miła obsługa, zawsze są na czas :)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Katarzyna Kurowska

Data dodania: 11.11.2017

Potrzebne taxi?! Jak dzwonić to tylko po nich! Szybko, tanio, a przede wszystkim strasznie miło i sympatycznie!!! Polecam serdecznie!!!!


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Kaśka Kurowska

Data dodania: 11.11.2017

Jak tylko potrzebuje taksówki to zawsze korzystam z ich usług! Tanio, szybko, sprawnie a co najważniejsze strasznie sympatycznie! Polecam gorąco!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Ireneusz Stasica

Data dodania: 11.11.2017

Polecam. Zawsze na czas. Tanio. Bierzcie!!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Weronika Plankton

Data dodania: 11.11.2017

Super obsługa.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Katarzyna Kurowska

Data dodania: 11.11.2017

Potrzebne taxi?! Jak dzwonić to tylko po nich! Szybko, tanio, a przede wszystkim strasznie miło i sympatycznie!!! Polecam serdecznie!!!!


powrót
Zadzwoń Taxi