ZAMÓW TAXI:
+48600 500 313

Opinie o Maxi Taxi

Dodaj opinię
Opinia o taxi na Google+

Dodał: Maciej Lelek

Data dodania: 10.03.2020

Polecam MAXI TAXI Żywiec. Jechalem z Pietrzykowic Żywieckich do Katowic bardzo fajna trasa. Z kierowca można pogadac na różne tematy, Pozdrawiam :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Max Majki

Data dodania: 10.03.2020

Świetne taxi, bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm, samochód na czas zjawił sie w umówionym miejscu, przejazd z takim kierowcą to sama przyjemność. Szybko tanio i do celu, duży plus za możliwość płacenia kartą, polecam wszystkim.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Rodrigo Telemen

Data dodania: 06.03.2020

Świetna firma taxi, rewelacyjna podróż bez żadnych problemów, kierowca bardzo miły i sympatyczny z poczuciem humoru. Ppolecam wszystkim taką obsługę, cena również bardzo dobra.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Marika Vestika

Data dodania: 29.02.2020

Super taxi dojechalo na czas w umówione miejsce, kierowca bardzo miły i uczciwy polecam wszystkim taka obsługę.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Dariusz Lekki

Data dodania: 21.02.2020

Nasza firma korzysta z usług Pana Marcina regularnie już od dłuższego czasu. Transport Naszych kontrahentów zawsze przebiega z pełną starannością o bezpieczeństwo i czas dojazdu. Dziękujemy za współpracę - na pewno będziemy korzystać z usług MAXI TAXI w przyszłości. Pozdrawiamy zespół STIGE!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Jan Mincewicz

Data dodania: 20.02.2020

Bardzo dobra firma.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Dominika Łasińska

Data dodania: 18.02.2020

Kierowcy są bardzo fajni i uprzejmi w stosunku do klientów.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Jakub Kaleta

Data dodania: 17.02.2020

Sprawnie, milo, bezproblemowo. + za 7-osobową furkę.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Inkognito

Data dodania: 16.02.2020

Szybko, tanio, miło, przyjemnie, bez problemu.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Sebastian Seba

Data dodania: 11.02.2020

Serdecznie polecam, nie zawiedlismy się na kierowcach pomimo bardzo trudnych górskich warunków. Kręta i stroma droga nie była problemem dla p. Marcina.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Adam Nowak

Data dodania: 01.02.2020

Najlepsze taxi na Podbeskidziu, żetelna firma, kierowcy pierwsza klasa.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: KenTar

Data dodania: 21.01.2020

Dobra taxówka, miło i profesjonalnie.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Lukasz Solarz

Data dodania: 19.01.2020

Zaj... taxi. Jedno z najlepszych. Super gościu i super usługa. Polecam na maxa. Więcej takich ludzi, a podróż będzie przyjemniejsza. Polecam z całego serca.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Łukasz Bednarczyk

Data dodania: 10.01.2020

Bardzo miły kierowca bezpieczna jazda nawet wykraczająca poza obowiązki na dobrą stronę klienta.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Joanna Obtułowicz

Data dodania: 14.01.2020

Najlepsza taxi w żywcu! Polecam gorąco!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Wojciech Fietkiewicz

Data dodania: 07.01.2020

Bardzo dobrze znają okolice, doradzą jak optymalnie zorganizować transport dla grupy na narty. Nie naciągają klienta. Na pewno skorzystam ponownie.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Krzysztof Pogorzelski

Data dodania: 01.01.2020

Bardzo miły kierowca. Szybki dojazd. Przystępna cena... zdecydowanie na plus. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Jarek Bak

Data dodania: 29.12.2019

Szybki dojazd kierowcy, uprzejma i rzetelna obsługa, sprawny dojazd do miejsca docelowego w miłej atmosferze:)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Karolina Knapczyk

Data dodania: 15.12.2019

Najlepszy kierowca na jakiego kiedykolwiek trafiłam! Tylu pozdrowienia dla Pana M. Miły i wesoły powrót do domu, a przede wszystkim bezpieczny. Krótkie oczekiwanie na przyjazd. Wszystkim gorąco polecam!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Gabriela 99

Data dodania: 01.11.2019

Najlepsi kierowcy! Obsługa na najwyższym poziomie.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Marta Kacprzak

Data dodania: 01.11.2019

Niezawodni kierowcy!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Wacław Grabiec

Data dodania: 26.10.2019

Ogólnie jeżdżę bardzo dużo taksówkami, zarówno w dużych miastach jak i miasteczkach. Dziś miałem okazję pierwszy raz wypróbować żywieckie taksówki. Wiem, że jest absurdem, wystawianie takiej opinii po jednym przejeździe, ale na podstawie również opinii klientów można stwierdzić, że MAXI TAXI jest jedną z najlepszych firm taksówkarskich w Polsce! Styl jazdy, czyli połączenie komfortu i szybkiego dojechania do celu jest niesamowity. Atmosfera genialna! Nawet jeśli jakiś pasażer ma podły humor, to kierowcy potrafią wywołać uśmiech na twarzy. Jeszcze raz zaznaczam, że tworzę opinię na podstawie opinii innych i swojego genialnego kursu z uśmiechniętym panem z Forda Mondeo, którego serdecznie pozdrawiam - chłopak w marynarce i z torbą sportową. Oby tak dalej!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Jonna Prążyńska

Data dodania: 25.10.2019

Fantastyczna i miła obsługa, kierowcy profesjonalni, uprzejmi i zawsze na czas. Polecam goraco.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: what son

Data dodania: 12.10.2019

Szybki czas przejazdu bez łamania przepisów i w sympatycznej atmosferze;)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Patryk Jurasz

Data dodania: 12.10.2019

Elegancko! Najlepszy transporter.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Wojciech Glondys

Data dodania: 28.09.2019

Obsługa i komfort na najwyższym poziomie. Życzę powodzenia i dużo zadowolonych Klientów.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Dagmara Domrazek

Data dodania: 27.09.2019

Bardzo miły kierowca, fura pierwsza klasa! Polecam wszystkim!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Marzena Frankiewicz

Data dodania: 22.09.2019

Dziękuję za pomoc. Taksówkarz bardzo sympatyczny, zabawny. Pomógł nam bezpiecznie dotrzeć na miejsce, po drodze opowiadając ciekawe anegdoty. Przyjechał po nas z Żywca do Sopotni, ratując nas tym samym z opresji, w jakiej się znaleźliśmy. Dziękujemy, pozdrawiamy i polecamy!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Szymon Eq

Data dodania: 22.09.2019

Bardzo miły przejazd.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Adam Michalak

Data dodania: 21.09.2019

Super kierowca, bezpieczna podróż, można normalnie porozmawiać o wszystkim i o niczy m. Przyjacielska atmosfera, Pan dwukrotnie przyjechał na czas i opowiadał nam ciekawostki na temat Żywca. Polecam każdemu kto będzie chciał poruszać się między okolicznymi miejscowościami wokół Żywca.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Klaudia Kowalczyk

Data dodania: 21.09.2019

Bardzo profesjonalne usługi, polecamy serdeczne, taksówką na czas, fajne ceny, bardzo miły Pan Zenek.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Julia Zyzak

Data dodania: 20.09.2019

Polecam, najlepsi kierowcy w mieście:)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Natalia Orlik

Data dodania: 19.09.2019

Polecam najlepsze taxi na Żywcu:) jestem mega zadowolona z ich podejścia do klienta.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Sebastian Nowak

Data dodania: 18.09.2019

Miła obsługa i przyjemna jazda.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Martyna Martyna

Data dodania: 18.09.2019

Super obsługa, bardzo mili kierowcy, którzy zawsze przyjeżdżają na czas. Najlepsze taksówki.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Ola

Data dodania: 18.09.2019

Szybko i bezproblemowo, pomocni taxówkarze, POLECAM.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Marcin Starsiak

Data dodania: 08.09.2019

Gość z Passata nieźle lata, polecam zawsze na czas.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Lukas Q

Data dodania: 08.09.2019

Witam. Na wstępie chciałem pozdrowić najprzystojniejszego taksówkarza na Podbeskidziu mianowicie Pana Marcina właściciela firmy MaxiTaxi, który jeździ Passatem. Jest szybki jak tornado i uczciwy jak Zoroo w trzecim odcinku. Serdecznie polecam usługi tego Pana. Marcin bardzo często jeździ nam do Pakistanców po kebsy. Bądz jak Marcin.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Oleksandr Bizilia

Data dodania: 25.08.2019

Poprostu super. Stabilne.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Bartłomiej Rogaliński

Data dodania: 13.03.2019

Polecam jak najbardziej tego Pana najlepszego taksówkarza Marcina, ambitny, pogadany, super!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Marcel Cisowski

Data dodania: 01.03.2019

Bardzo polecam! Wysoka elastyczność, można nawet prosić o zrobienie zakupów.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Monika Marczak

Data dodania: 06.03.2019

Świetna obsługa, troskliwi i życzliwi kierowcy, kiedy bez zasięgu spóźnione schodziłyśmy z gór, kierowca czekał na nas, próbował się kontaktować, a potem zawiózł skutecznie na pociąg :)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Magdalena Budziszewska

Data dodania: 06.03.2019

Bardzo sprawnie i z dostosowaniem się do potrzeb. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Mikołaj Piekarz

Data dodania: 22.02.2019

Sztosik


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Paulina Blachut

Data dodania: 18.02.2019

Polecam! Pan z pasata bardzo szybko przyjeżdża na wyznaczone miejsce i zanim się obejrzysz jesteś już na miejscu... bardzo miły pan da się z nim pośmiać i porozmawiać. Jeszcze raz polecam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz Ciuła

Data dodania: 17.02.2019

Wszystko na 5!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamil Krakowiak

Data dodania: 16.02.2019

Polecam zawsze na czas.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Weronika Żurek

Data dodania: 16.02.2019

Oglądałeś film "taxi"? Te taxówki są jak z tego filmu! Szybcy, punktualni, super atmosfera i miła obsługa.. do tego dowiozą Cię do celu w jednym kawałku, w każdych warunkach. A rozmowa z kierowcą i muzyczne hity umilają czas i sprawiają, że nawet nie wiesz kiedy dotrzesz na miejsce. Polecam :)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Kamila Niwińska

Data dodania: 15.02.2019

Komfortowo, szybko, sprawnie! Polecamy.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamila Niwińska

Data dodania: 14.02.2019

Bardzo przyjemna i szybka podróż, ekstra Taxi i umiarkowana cena.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Emilka Żyrek

Data dodania: 13.02.2019

Serdecznie polecam Maxi Taxi Żywiec. Najlepsza taxówka jaką kiedykolwiek w życiu jechałam. Przemiły Pan oraz świetna atmosfera. Jeżeli ktoś szuka szybkiego, wygodnego i co najważniejsze-taniego oraz przyjemnego transportu, to tylko i wyłącznie MAXI TAXI Żywiec!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Jerzy Semczyszyn

Data dodania: 09.02.2019

UWAGA!!! Z całego serca dziękuje ekipa z pociągu za obsługę na najwyższym poziomie, punktualność i podejście do klienta. Możemy polecać usługi Waszej korporacji zawsze i wszędzie. Jesteście ZAJEEEEEEBIŚCI!!!! P. S. Wasze zdrowie.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: humorkowa

Data dodania: 05.02.2019

Polecam, najlepsze i najtańsze taxi w Polsce. Pan kierowca uratował mi życie. Gdybym mieszkała w Żywcu to jeździłabym tylko tą taxi :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Łukasz Kubies

Data dodania: 21.01.2019

Szybko sprawnie polecam :)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Lilyy gacha

Data dodania: 21.01.2019

5/5, kierowca bardzo uprzejmy, dowiedzieliśmy się gdzie można pozwiedzać ciekawe miejsca. Polecam :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: No_Sound

Data dodania: 12.01.2019

Pozdrawiam Pana Marcina. Nawet się nie spostrzegłem, a droga do Wrocławia minęła jak z bicza strzelił. Świetny kierowca.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Paulina Cichowlas

Data dodania: 06.01.2019

Najlepsze taxi w regionie.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz JOhny

Data dodania: 18.11.2018

Dziękuję polecam jazdę z panem Zenkiem.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Kate K

Data dodania: 03.11.2018

Maxi Taxi idealni w transporcie lokalnym, ale też szybko, na czas i w rozsądnych cenach na dalszych trasach, takich jak dowóz na lotnisko. Zdecydowanie POLECAM!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamil G

Data dodania: 08.10.2018

Taksówka punktualnie przyjechała na miejsce, polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Michał Maksym

Data dodania: 07.10.2018

Pan był na czas, czyste i przestronne auto :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamil Śleziak

Data dodania: 06.10.2018

Taxi jest na czas ceny są konkurencyjne co jest ważne na rynku teraz. Zawsze na czas sprawnie i bezpiecznie. Można się pośmiać i pogadać ale nigdy nic na sile co się chwali. Chcesz sprawdź sam to moje zdanie. Ja jestem mega zadowolony jest to taksówka dla mnie nr.1 na Żywcu! Polecam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: xPreZzOx

Data dodania: 03.10.2018

Prawdopodobnie najlepsza taxi w mieście. Wybraliśmy się z bratem do Żywca ponieważ nigdy nie widziałem "Gór . W czasie pierwszego dnia pobytu na urlopie trafiliśmy na trzech taksówkarzy. Pierwszy wziął 20 zł za 2 km drugi był bardzo wporządku, a trzeci "Maxi Taxi" z którym spędziliśmy" urlop zawsze włącza taksowkometr, podpowiadał, co warto zwiedzic, człowiek pozytywny i warty zaufania. Polecam i Pozdrawiam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz Janiczek

Data dodania: 03.10.2018

Zawsze na czas a nawet szybciej miła i doświadczona obsługa tak trzymać


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Anna Bilko

Data dodania: 03.10.2018

Szybko i tanio, samochód czysty, a kierowca bardzo miło. Polecam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Anna Bilko

Data dodania: 03.10.2018

Szybko i tanio, samochód czysty, a kierowca bardzo miło. Polecam!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Andrzej Bargiel

Data dodania: 25.09.2018

Bardzo rzetelna firma, dojazd na wskazany adres na czas, kierowca który mnie dziś wiózł rewelacyjny.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Tomi Tomeczek

Data dodania: 23.09.2018

Super usługa, bardzo polecam!! Pozdrawiam Pana Marcina!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Adam Załuska

Data dodania: 20.09.2018

Na czas, na miejsce, bardzo miła obsługa, polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Katarzyna Kraśnik

Data dodania: 20.09.2018

Rewelacyjne taxi bardzo często korzystam z ich usług. Uprzejmi kierowcy, miła atmosfera, świetnie się z nimi podróżuje, możliwość, płacenia kartą rewelka, nigdy nie muszę martwić się o gotówkę :)) polecam wszystkim.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: EliorPL

Data dodania: 20.09.2018

Błyskawiczny dowóz alkoholu w godzinach nocnych. POLECAM SERDECZNIE!!! ;D


Opinia o taxi na Google+

Dodała: pati123 O

Data dodania: 20.09.2018

Przyjemna obsługa, dojazd na czas, polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Filip Carpi

Data dodania: 19.09.2018

Gorąco polecam w szczególnosci jazdę z panem Zenkiem który jak mało kto ogarnia kilka tematów na raz...


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Beata Gawlas

Data dodania: 19.09.2018

Świetni Panowie! Zawsze na czas. Odwożą pod drzwi. Od bardzo dawna korzystam z ich usług i nie zawiedli. Świetna atmosfera i bardzo uprzyjemi kierowcy. Punktualność i czysty samochód to podstawa, a tutaj to wszystko jest. Uczciwi i ceny świetne! Polecam z całego serca!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Katarzyna Filuś

Data dodania: 18.09.2018

Korzystalam wielokrotnie uslug z tej firmy i tak życzliwych i pomocnych, wyrozumialych, kierowców jeszcze nie spotkalam. Zawsze bezpiecznie i szybko dotarłam do celu. Nie można się do niczego przyczepić. Polecam gorąco


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Karolina Zawilska

Data dodania: 18.09.2018

Rewelacyjna korporacja. Panowie zawsze na czas. Potrzebuje zakupy, mam o każdej porze dnia i nocy.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Alicja Urlich

Data dodania: 18.09.2018

Bardzo mili panowie, potrafili pomóc w środku nocy gdy zepsuł się nam samochód, jesteśmy bardzo zadowoleni.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Beata Galwas

Data dodania: 27.08.2018

Polecam bardzo serdecznie. Zawsze na czas. Ceny bardzo przystępne. Panowie kierowcy zawsze uprzejmi i pomocni.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: kasia wedolowska

Data dodania: 20.08.2018

Bardzo polecam pan który mnie dziś wiózł był bardzo miły uprzejmy poprostu suuuuper


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Tomáš Derlich

Data dodania: 17.08.2018

Příjemný pan řidič nás odvezl 80km za přijatelnou cenu a ještě jsem si příjemně popovídal česky i polsky. :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Góral YT

Data dodania: 16.08.2018

Szybko sprawnie i tanio. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Robert Czech

Data dodania: 11.08.2018

Call center.....super kierowca bombowca....


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Patryk Dana

Data dodania: 11.08.2018

Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Anna Michulec

Data dodania: 08.08.2018

Polecam bardzo mili panowie i dojazd zawsze na czas.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Franek Bartman

Data dodania: 22.07.2018

Spędziłem troszkę czasu z rodziną w Żywcu i muszę przyznać ze jeszcze z takimi fantastycznymi kierowcami nie jeździłem:), miła atmosfera oraz zawsze na czas po prostu rewelacja trzymajcie tak dalej:)) nie przejmujcie się tymi złymi opiniami bo to widać że jakiś CEBULAK chce uprzykrzać rozwój tak fajnej firmy, pozdrawiam serdecznie i do następnego spotkania :))


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Justyna Jaworska

Data dodania: 21.07.2018

Super polecam z całego serca Miły Pan profesjonalna obsługa:)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Apolas

Data dodania: 15.07.2018

Miła obsługa. Sprawny transport.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Krzysztof Kowalski

Data dodania: 10.07.2018

Świetna firma dla zagubionych turystów.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Igor Pater

Data dodania: 09.07.2018

Świetny kierowca, profesjonalne usługi, konkurencyjne ceny.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Aleksander Kleszcz

Data dodania: 09.07.2018

Przemiły kierowca. Najbardziej konkurencyjna taxi na rynku.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Marta Grabowska

Data dodania: 27.06.2018

Fajnie, że można płacić kartą :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Bartosz Rubin

Data dodania: 10.06.2018

Polecam serdecznie, bardzo miły kierowca, dojazd bez problemu na czas:) Na pewno skorzystam ponownie:)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Weronika Kulisa

Data dodania: 10.06.2018

Super taxi! Kierowca bardzo uprzejmy, dojazd na czas, a cena przystępna. Polecam serdecznie.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Damian Siedlecki

Data dodania: 09.06.2018

Polecam serdecznie, bardzo miła obsługa, dojechaliśmy na czas, bez żadnych problemów ;)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Dariusz Płonka

Data dodania: 25.05.2018

Życzenia sukcesu dla uczciwej konkurencji. Pozdrawia Taxi DPI Żywiec.


powrót
Zadzwoń Taxi