ZAMÓW TAXI:
+48600 500 313

Opinie o Maxi Taxi

Dodaj opinię
Opinia o taxi na Google+

Dodał: Paweł Gamoń

Data dodania: 20.05.2018

Pełny Profesjonalizm, szybko, miło i sprawnie. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Franek Kk

Data dodania: 18.05.2018

Skąd negatywne opinie tych klientów? Jeżdżę z MAXI od samego początku i jestem mega zadowolony. Nie wyobrażam sobie powrotu z imprezy lub innych okoliczności inną taksówką niż z nimi. Chłopaki, róbcie to co w czym jesteście najlepsi. Mocno Wam kibicuje i mam nadzieję, że za niedługo będziecie królować wśród żywieckich taksówek! Pozdrawiam i oby tak dalej!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Dawid Chmielewski

Data dodania: 15.05.2018

Jechałem z Żywca do Rybnika. Jestem bardzo zadowolony kierowca miły uprzejmy. Dużo mi pomógł ponieważ nie wiedziałem gdzie jestem. Po prostu SUPER


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Natalia z Akademii Biznesu

Data dodania: 15.04.2018

Szybko, miło, profesjonalnie i super tanio, dzięki!:)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Irina Girchenko

Data dodania: 07.04.2018

Super polecam).


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Piotr Fijak

Data dodania: 03.04.2018

Bezpiecznie i miło. Polecam!!!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kamil R

Data dodania: 03.03.2018

Pan Marcin bardzo profesjonalna osoba. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Justyna Galwas

Data dodania: 02.03.2018

Jazda miła i bezpieczna. O każdej porze dnia i nocy można na nich liczyć. Płatność kartą rewelka. Polecam bardzo serdecznie.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Jolanta Marszałek

Data dodania: 26.02.2018

Polecam serdecznie.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Ireneusz Iwanow

Data dodania: 24.02.2018

Polecam zawsze na czas !!!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Łukasz Eichner

Data dodania: 24.02.2018

Kilka razy miałem przyjemność korzystać z usług Maxi Taxi. Kultura Kierowców na 5 z plusem. Korzystne ceny i wysoka jakość świadczonych usług. Zadbane samochody którymi bardzo wygodnie się podróżuje. Gorąco polecam Maxi Taxi Wszystkim którzy oczekują wysokiej jakości w przystępnej cenie. Pozdrawiam całą Załogę i do ponownego zobaczenia Panowie.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Michał Kupczak

Data dodania: 20.02.2018

JEDYNE taxi w Żywcu, które w środku nocy podjęło się dowozu zakupów do klienta poza miasto. Zasłużone 5 gwiazdek! Dziękuje! Polecam Was wszystkim znajomym! :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Kris Kris

Data dodania: 19.02.2018

Polecam. Rewelacyjne taxi.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Klaudiusz Bałasz

Data dodania: 18.02.2018

Polecam. Miła, szybka jazda do celu. W każdy dzień o każdej godzinie można na nich liczyć....


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Magdalena Sadłoń

Data dodania: 16.02.2018

Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz Kuglarz

Data dodania: 10.02.2018

Polecam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Bartek Góra

Data dodania: 25.01.2018

Bardzo kultularni kierowcy. Zawsze na czas. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Super Ziemniak

Data dodania: 24.01.2018

Super szybka i miła obsługa warta polecenia tylko maxi taxi jeszcze raz polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Beata Binda

Data dodania: 22.01.2018

Super, polecam każdemu!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Zbyszek Kros

Data dodania: 20.01.2018

Polecam gorąco:)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Bartosz Bia

Data dodania: 20.01.2018

Bajka:)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Jowita Mika

Data dodania: 16.01.2018

Polecam taxi, szybko sprawnie tanio i do celu bezpiecznie.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Karolina Jóźwik

Data dodania: 15.01.2018

Miła obsługa oraz niskie ceny :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Marek Kaczmarczyk

Data dodania: 15.01.2018

Polecam z czystym sumieniem, rewelacyjne taxi


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Patko 00

Data dodania: 07.01.2018

Świetna atmosfera ;) przemiły Pan kierowca ;) gorąco polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Daniel Galas

Data dodania: 07.01.2018

Polecam, miły kierowca.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Marian Czesław

Data dodania: 01.01.2018

Polecam. Super kierowcy.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Ela Słapa

Data dodania: 29.12.2017

Super. Pozdrawiam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Aleksandra KR

Data dodania: 24.12.2017

On jest szybciej niż zdążę zbiec z 4 piętra!!! Klasy nie da się nabyć. Trzeba się z nią urodzić.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Mateusz Kamieniorz

Data dodania: 23.12.2017

Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Kadarka30

Data dodania: 22.12.2017

Mega usługa. Polecam Swoim. I polecam obcym.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Danuta Łaskawiec

Data dodania: 03.12.2017

Super taxi. Punktualnie, szybko, tanio i komfortowo. Do tego miła obsługa. Serdecznie polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Marcin Drewniak

Data dodania: 03.12.2017

Bardzo miło, jazda delikatna ale szybka i ekonomiczna i najtaniej pozdrawiam gorąco.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Arek Muś

Data dodania: 02.12.2017

Polecam, o każdej godzinie przyjadą.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Sanya Kazaku

Data dodania: 27.11.2017

Super. Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Tomek Gołuch

Data dodania: 25.11.2017

Zawsze na czas, przystępne ceny. POLECAM.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Emilia Emilka

Data dodania: 23.11.2017

Polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Artur Lipko

Data dodania: 20.11.2017

Super:) zawsze na czas, dobre ceny, czyste auta, nowe auta!!!!! Moim zdaniem i wielu znajomych...


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Barbara G.

Data dodania: 17.11.2017

Bardzo fajne taksóweczki, polecam gorąco.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Anastazja K.

Data dodania: 16.11.2017

Polecam, super taksówki.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Michał Motyka

Data dodania: 16.11.2017

Polecam!! Zawsze.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Liliana W.

Data dodania: 15.11.2017

Ekstra taksówki, super ceny zawsze na czas, polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Lokalny przewodnik

Data dodania: 15.11.2017

Rewelacyjne taksówki ,zawsze na czas a przy tym solidne czyste pachnące samochody nie jakieś klekoty, konkurencja nie dorasta do pięt, polecam z czystym sumieniem :)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Kaśka Kurowska

Data dodania: 12.11.2017

Jak tylko potrzebuje taksówki to zawsze korzystam z ich usług! Tanio, szybko, sprawnie a co najważniejsze strasznie sympatycznie! Polecam gorąco.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Patrycja Haręża

Data dodania: 12.11.2017

Szybka, bardzo miła obsługa, zawsze są na czas :)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Katarzyna Kurowska

Data dodania: 11.11.2017

Potrzebne taxi?! Jak dzwonić to tylko po nich! Szybko, tanio, a przede wszystkim strasznie miło i sympatycznie!!! Polecam serdecznie!!!!


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Kaśka Kurowska

Data dodania: 11.11.2017

Jak tylko potrzebuje taksówki to zawsze korzystam z ich usług! Tanio, szybko, sprawnie a co najważniejsze strasznie sympatycznie! Polecam gorąco!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Ireneusz Stasica

Data dodania: 11.11.2017

Polecam. Zawsze na czas. Tanio. Bierzcie!!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Weronika Plankton

Data dodania: 11.11.2017

Super obsługa.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Katarzyna Kurowska

Data dodania: 11.11.2017

Potrzebne taxi?! Jak dzwonić to tylko po nich! Szybko, tanio, a przede wszystkim strasznie miło i sympatycznie!!! Polecam serdecznie!!!!


powrót
Zadzwoń Taxi