ZAMÓW TAXI:
+48600 500 313

Opinie o Maxi Taxi

Dodaj opinię
Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Basia Oboza

Data dodania: 25.10.2017

Super obsługa.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Beata Laszczak

Data dodania: 24.10.2017

Polecam. Pełen profesjonalizm.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Katarzyna Cyran

Data dodania: 23.10.2017

Najlepsze taxi w mieście, zawsze na czas, bardzo miła obsługa :)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Aleksandra Kulińska

Data dodania: 22.10.2017

Opinia miała być rano, ale będzie już teraz :) profesjonalnie, miło i przede wszystkim szybko, ale bezpiecznie :) bardzo sympatyczny Pan taksówkarz, którego pozdrawiam :) wizytówkę zachowuję na przyszłość ;)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Marcin Rak

Data dodania: 21.10.2017

Najlepsze uslugi taksówkarskie w Żywcu. Gorąco polecam :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Artur Rachwał

Data dodania: 15.10.2017

Polecam :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Paweł Skoczeń

Data dodania: 06.10.2017

Szybko sprawnie miły kierowca polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Wiktor O

Data dodania: 02.10.2017

Taksówkarze godni polecenia i zaufania ...


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Marlena Golec

Data dodania: 30.09.2017

Minimalne ceny, profesjonalne podejście do każdego klienta, zlecenie przyjęte natychmiast, szybki czas oczekiwania oraz jazda w miłej atmosferze. Serdecznie polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Szymon Kapała

Data dodania: 28.09.2017

Jestem pod wrażeniem W jaki sposób ten Pan świadczy swoje usługi. Jadąc z tym kierowcą nie można się czuć jak w zwyczajnej taksówce. Tam każdy z was poczuje się jakby jechał ze swoim kumplem znanym od lat. Poprostu odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Wysoka kultura, punktualność, niezawodność, świetna osobowość to podstawowe atuty tego Pana. Podsumowując 6 na 5 dla tego kierowcy. Serdecznie polecam tylko Maxi Taxi Żywiec!!!


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Adam mistrz

Data dodania: 27.09.2017

Bardzo szybko na czas polecam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Jadzia Kantyka

Data dodania: 26.09.2017

Punktualność bezpieczeństwo i dyskrecja polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Dawid Wróbel

Data dodania: 26.09.2017

Od dawna korzystam z usług tej firmy i z czystym sumieniem polecam każdemu. Kurs szybki, bezpieczny, kierowca kulturalny i dyskretny - a całość za dużo niższa cenę od całej reszty!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Aneta Aneta

Data dodania: 24.09.2017

Gorąco polecam!!!!!!! Często korzystam z ich uprzejmej i profesjonalnej obsługi, mają również konkurencyjne ceny i co najważniejsze w moim przypadku to szybko i sprawne docieramy na miejsce.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Agata Michalowska

Data dodania: 22.09.2017

Polecam !!!


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Jerzy Jerycho

Data dodania: 21.09.2017

Super sprawa, przemiły Pan kierowca służący megaprzydatnymi informacjami, do tego szybciutko i przystępnie cenowo. Warto skorzystać.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Maciej Szklarski

Data dodania: 16.09.2017

Fachowo, solidnie i na czas. Gorąco POLECAM.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Katarzyna Kos

Data dodania: 13.09.2017

Szybko, tanio i profesjonalna obsługa. Polecam:)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Iza Lach

Data dodania: 03.09.2017

Miła obsługa, szybko, tanio polecam.


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Dominika Monika

Data dodania: 20.09.2017

Miła obsługa, pełna kultura i profesjonalizm. Do tego szybko i bezpiecznie. Taxi godne polecenia :)


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Zofia Kaczmmarczyk

Data dodania: 15.08.2017

Bardzo profesjonalne usługi, zawsze na czas, mili taksówkarze! Polecam


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Bartłomiej Góra

Data dodania: 10.08.2017

Super obsługa, szybki dojazd, kulturalni kierowcy. Jestem bardzo zadowolony z usług, napewno w przysłości skorzystam z maxi taxi.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Paweł Zięciowski

Data dodania: 07.08.2017

Dziękujemy za bezproblemowe zwrócenie zguby! Będziemy korzystać z Waszych kursów w przyszłości. :)


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Maciej Szklarski

Data dodania: 06.08.2017

Fachowo, solidnie i na czas. Gorąco POLECAM.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Robert Wgw Omasta

Data dodania: 05.08.2017

Obsługa super.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Przemek Wojtyła

Data dodania: 24.07.2017

Super.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Jolanta Cyran

Data dodania: 24.07.2017

Punktualność i sprawnie do celu. Polecam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Agnieszka Tomiczek

Data dodania: 21.07.2017

Najprawdopodobniej najlepsi w Żywcu :)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Tomasz Indycki

Data dodania: 19.07.2017

Extra obsługa, dostępni całą dobę. Polecam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Kuba Widzyk

Data dodania: 15.07.2017

Extra klimat, świetni kierowcy. Polecam gorąco.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Ewelina Drewniak

Data dodania: 15.07.2017

Zawsze na czas I w dobrej cenie-polecam :-)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Anna Waliczek

Data dodania: 14.07.2017

Bardzo miła obsługa.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Szymon Kapała

Data dodania: 14.07.2017

Super obsługa. Jestem częstym klientem tego Pana. Jest zawsze na czas, nigdy się nie spóźnia. Gość jest bardzo sympatyczny, komunikatywny, I przede Wszystkim kulturalny. Zdecydowanie polecam !!!


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Magda Kuznicka

Data dodania: 12.07.2017

Uczciwie, rzetelnie, a w gratisie bardzo przyjemna rozmowa z kierowcą :)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Dawid Nosek

Data dodania: 11.07.2017

Szybki dojazd, przyjaźni kierowcy i oczywiście dobra cena, polecam :)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Ania Hrycak

Data dodania: 09.07.2017

Zarąbisty kierowca :D więcej takich.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Artur Szewczyk

Data dodania: 01.07.2017

No kur.... lepszych nigdzie nie znajdziecie.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Adam b

Data dodania: 23.06.2017

Maxi taxi super taxi nie czeka się długo, przyzwoite ceny i bardzo miła obsługa pozdrawiam i polecam !!!


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Thomas Okrzesik

Data dodania: 16.06.2017

Świetna obsługa, bez problemu dostałem się do celu! Pozdrowienia dla mistrza kierownicy z kawowego ( jeśli się nie myle) Passata,jak dobrze pamiętam Marcina! dziękuje za Express! Pozdrawiam!


Opinia o taxi na Google+

Dodała: Ania Wolska

Data dodania: 10.06.2017

Bez gwiazdy nie ma jazdy.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: Damian Suchonek Łodygowice

Data dodania: 03.06.2017

Polecam, szybki kontakt, bezpieczny dojazd i poczucie humoru taksówkarza, które sprawiło, że nawet nie zauważyłem kiedy byłem na miejscu:)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Ku Ba

Data dodania: 04.06.2017

Szybko Tanio Bezpiecznie i Komfortowo :)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Katarzyna Orłowska

Data dodania: 02.06.2017

Miło, sprawienie, szybko a przede wszystkim tanio ;) ogromnie polecam !!! Najlepsze Taxi w mieście !!!!


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Dorota Dziki

Data dodania: 27.05.2017

Najlepsze taxi w mieście!!! Polecam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Krzysztof Jarzyna

Data dodania: 26.05.2017

Wreszcie alternatywa dla tych leśnych dziadków, którzy tylko umią oskubać i obgadać człowieka. Polecam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Ada Łukasik

Data dodania: 20.05.2017

Super kierowcy, szybko, miło i wygodnie:)


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Ewelina Drewniak Andrzejczak

Data dodania: 17.05.2017

Szybko, konkretnie i do celu :-) polecam


Opinia o taxi na Facebooku

Dodała: Barbara Caputa

Data dodania: 17.05.2017

Szybko konkretnie i do celu.


Opinia o taxi na Google+

Dodał: M B

Data dodania: 09.05.2017

Rewelacyjny transport, jazda taką flotą to czysta przyjemność w szczególności z celownikiem na masce:-) szybko, tanio i na czas, polecam.


Opinia o taxi na Facebooku

Dodał: Podraza Jacek

Data dodania: 07.05.2017

Obsługa na najwyższym poziomie. Zawsze na czasie.


powrót
Zadzwoń Taxi